Campagne Management via Dialoog Manager!

"Automatisering is niet alleen een manier om de dialoog in goede banen te leiden, het is de enige manier. Handmatig beheer is geen optie in verband met de enorme omvang en complexiteit van de gegenereerde gegevens die via de diverse kanalen worden verzameld."

 

MarketingBytes stopt niet als we uw dialoogstrategie hebben ontwikkeld, we automatiseren de dialoog ook volledig voor u. Een geautomatiseerde marketingoperatie stelt u namelijk in staat om veel relevanter voor de individuele klant te zijn. De juiste boodschap aan de juiste klant op het juiste moment via het juiste kanaal zorgt voor een continue communicatieketen. En dat levert u tot 15% meer omzet en tot 30% minder kosten op.

 

Dialoog Manager! een state-of-the-art campagne management systeem

Hiermee voeren we uw dialoogstrategie en alle multichannel campagnes uit. Via deze online campagne management omgeving zijn we in staat om u binnen drie weken in dialoog met uw klanten te brengen. Het voordeel: u kunt gebruik maken van onze omgeving en wij zitten voor u achter de knoppen. Er zijn dus geen investeringen in tijd, IT en expertise nodig, u kunt meteen beginnen!

 

Door het outsourcen van uw Online Campagne Management aan MarketingBytes kunt u zich weer concentreren op uw strategie, het stellen van doelen, het analyseren van de resultaten en het bijsturen. De uitvoering is onze expertise en daardoor gaat u fors besparen op uw marketingkosten. Het resultaat is een besparing op uw marketingkosten tot wel 30%! En belangrijker: u bent in staat om marketing een strategische positie in het bedrijf te geven.

 

Centraal in het systeem staat een contact database

Binnen deze database die naast u bestaande CRM database draait, worden de identiteit, het karakter of de voorkeuren en het gedrag van alle mensen met wie wordt gecommuniceerd opgeslagen. Met de analyse en rapportage omgeving brengen we vervolgens de resultaten van uw digitale marketinginspanningen in kaart en scherpen we deze aan. Aan de hand daarvan worden vervolgacties ingepland. Zo bouwen wij voor u automatisch een uitgebreide kennis op van uw markt en wenden we die kennis onmiddellijk aan om maximale winst uit uw marketingactiviteiten te halen.

 

Met Dialoog Manager! kunnen we eenvoudig uw website interactief maken en koppelen met de centrale database.

 

 

Wilt u hierover eens van gedachten met ons wisselen? Neem contact met ons op.